english
EN

قاپوق اندازی

در هتل سنتی اصفهان، مجموعه‌ای از داستان‌های دست‌نویس و روایت‌های تاریخی از اوایل دوران صفوی تا اواخر قاجار با دقت توسط تیم هتل گردآوری و نوشته شده است. این داستان‌ها سپس در اختیار یک هنرمند تصویرساز قرار گرفت تا با الهام از این روایت‌ها، تجسمی بصری از گذشته را خلق کند.
هنر تصویرسازی، هنری است که در آن هنرمند با استفاده از قلم، رنگ و تخیل خود، مفاهیم و صحنه‌ها را از دنیای کلمات به دنیای تصویر منتقل می‌کند. هنرمند ما، پس از مطالعه دقیق این داستان‌ها، آنچه را که در ذهنش شکل گرفته بود به تصویر کشید و با دقت و ظرافت، لحظات مهم و تاثیرگذار تاریخ را زنده کرد.این تابلوهای نقاشی که اکنون در پذیرش هتل قرار دارند، چیزی فراتر از نقاشی‌های معمولی هستند؛ هر تابلو، تجسمی از روح داستان‌هاست و همچون پنجره‌هایی به دوران‌های گذشته، روایتگر لحظات و رویدادهای سرنوشت‌ساز تاریخ ایران است.

قاپوق‌اندازی

قپق اندازی یا تیراندازی که از دیرباز بعنوان یکی از ملزومات زندگی ایرانیان شناخته می شده در زمان صفویه، بعنوان یک ورزش و سرگرمی سلطنتی در نقش جهان اجرا می شده است. میله ای به ارتفاع چهل متر در وسط میدان نصب بوده است که امروزه از آن اثری باقی نیست. شی ای که سر این میله چهل متری قرار می گرفته است بعنوان سیبل استفاده می شده و تیراندازان سواره و یا پیاده نوک این میله را هدف قرار می داده اند.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *